Om Mats Svensson
 
 
 

Om Mats Svensson

Följ PPMrådgivarens byten i PPM

Om jag lyckas hålla 15 % i snitt per år kommer jag från 63 års ålder att få 43.186 kr i månaden livet ut – utöver den vanliga pensionen.

Hej!

Hej! Mitt namn är Mats Svensson. Jag är 49 år och bor med min fru och våra fyra barn på en gård utanför Helsingborg i Skåne. Jag är i grunden socionom och har arbetat med barn och ungdomar i tjugo år.

När premiepensionssystemet lanserades år 2000 var jag inte särskilt intresserad av fonder och sparande. Det var inte förrän 2003 jag blev aktiv genom att försöka välja de fonder som jag trodde skulle gå bäst. 2009 hade jag 175% avkastning och blev uppmärksammad i bland annat Dagens industri. Då fick jag idén om att alla borde få möjligheten till en god pension, byggde en hemsida vid namn PPMrådgivaren, och erbjöd människor att följa mina fondbyten i premiepensionen, PPM.

Idag har jag en snittavkastning på 21% per år i PPM sedan starten år 2000. Denna siffra kommer direkt från Pensionsmyndighetens egen statistik.

Som du ser i tabellen nedan har det gått relativt bra för mig.Ca 100.000 kronor på premiepensionskontot har växt till 1087.000 kr. Detta PPM-saldo är ett av de 10 högsta i Sverige.

Om jag, PPMrådgivaren, lyckas hålla 15% i snitt/år, kommer jag från 63 års ålder att få 43.186 kr i månaden livet ut, utöver den vanliga pensionen.

Något att fundera på, då den genomsnittliga allmänna pensionen i fjol motsvarade knappt hälften av snittinkomsten för blivande pensionärer, eller 11.072 kronor i månaden.

Om du vill följa mina fondbyten i PPM registrerar du dig på min hemsida www.ppmradgivaren.se. Då kommer du att få SMS och nyhetsbrev via e-post med information om de fondbyten jag gör i PPM, samma dag som jag gör dem. På det viset kan du göra samma byten samma dag och få samma avkastning som mig framöver.

Jag kan inte garantera någon avkastning men jag kan garantera att jag varje dag gör allt jag kan för att min, och därmed din, avkastning ska bli så hög som möjligt.

Min vision är att alla människor ska bli ekonomiskt oberoende när de slutar arbeta.


Vänligen

MATS SVENSSON

Såhär enkelt byter du fonder!

Byt fonder i datorn
Byt fonder i mobilen